Starity

Betekintő érkezett A visszatérők ötödik évadához

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. március 14. 19:26 #1
- törölt felhasználó -    
Alig pár órával ezelőtt tették közzé A visszatérők (The 100) ötödik szezonjának első betekintőjét, melyet a sorozat rajongói nagy izgalommal vártak.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: MaudeLuckett
2018. március 14. 20:38 #2
Flnr2
Flnr2
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.03.14.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 269375
Offline offline
Nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik: MaudeLuckett
2018. március 14. 20:44 #3
Lanella
Lanella
ʚ♡ɞ
 
Státuszyeh shuhua ..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.28.
Hozzászólás: 1022
Csatolások: 0
Azonosító: 255197
Offline offline
NAJÓÓÓÓÓ
ESZMÉLETLENÜL VÁROM
NAGYON JÓNAK ÍGÉRKEZIK
IMÁDOM MÁR MOST
1 felhasználónak tetszik: BradleyHuard
2018. március 14. 20:54 #4
Revelynne
Revelynne
✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧
 
Státuszlook like the innocent flower, but be the serpent under it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.01.17.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 1649
Azonosító: 268727
Offline offline
AHWW ANNYIRA VÁROM MÁR♥
És nem gondoltam volna, hogy ez valaha is lehetséges lesz, de Octavia még vagányabbnak és csinosabbnak tűnik, mint amilyen eddig is volt, szóval már most kész vagyok tőle. Bellamynak pedig az a szakáll...xdd Na, majd ha Clarke újra látóhatáron belül lesz, biztos összeszedi magát.xd♥
2018. március 14. 21:33 #5
Narrybitch
Narrybitch
bruhgirl.
 
StátuszWe're just a bunch of fucking animals, but we're afraid of the outcome
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.01.08.
Hozzászólás: 9000
Csatolások: 6266
Azonosító: 253008
Offline offline
Nagyon jónak ígérkezik a betekintő alapján, nagyon meglepődtem, hogy három percet megosztottak velünk belőle, azt hittem kevesebbet fognak.
Imádom ezt a sorozatot, mióta vége a negyedik évad utolsó részének, attól a naptól fogva várom.
Ez már a legutolsó várakozási időszak, de komolyan mondom, nem fogom kibírni április 24-ig.
Tuti még vagy nyolcvanszor meg fogom nézni a betekintőt:D
Most egy kis spoiler jön, ha még nem láttad a betekintőt:
Nem értettem benne pár dolgot:
Például Raven miért lesz megkínozva, vagy egyáltalán ki kínozza... (lehet ezt csak én nem értem, mert sötét vagyok hozzá)
A másik pedig, hogy ki ez a kislány, bár olvasgattam róla dolgokat, de komolyan nem értem már a negyedik évad vége óta:D
Lehet ehhez is csak én vagyok sötét... biggrin.gif
Na és az utolsó amit nem értek...
Mikor Bellamy visszatér a Földre Octavia még meg is puszilgatja és örül neki, utána pedig azt mondja, hogy love is weekness...
Na mindegy, ez mindenesetre marhára idegesített.
2018. március 14. 22:05 #6
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian
 
StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.24.
Hozzászólás: 607
Csatolások: 0
Azonosító: 259935
Offline offline
Úristeeen, már nem bírom kivárni!
2018. március 14. 22:20 #7
Ritya
Ritya
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.15.
Hozzászólás: 2289
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Offline offline
Ahhjjj Octavia a kedvenc imádom❤️
2018. március 14. 23:08 #8
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3
 
Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.28.
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Offline offline
Vegyes érzelmeim vannak, és nem azért, mert nem tetszett - imádtam, sőt, az eddigi legcsodálatosabb és legizgalmasabb évadnak nézünk elébe, de az számomra még mindig nem okés, hogy Ravent minden eddigi évadban lelkileg vagy fizikailag terrorizálják. konkrétan sírhatnékom támad már a gondolattól, hogy a drágalátos készítő észre se veszi, mennyire egy csodálatos karakter Raven, aki mindig segít amikor csak tud.. és mit kap? szenvedést. bárkit fel tudnék hozni példaként, akinek több boldogság volt az életében, mint Ravennek. ott van Monty és Harper kialakuló románca, amivel nekem konkrétan semmi problémám nincs, de az nem okés, hogy Raven folyamatosan szenved, annak ellenére, hogy ő miatta élték túl nem elsőre. Lindsey is iszonyatosan alulértékelt a többiekhez képest, pedig ő is ugyanolyan tehetséges, mint Marie, vagy éppen Eliza.

de visszatérve, imádom ezt a badass Octavia-t, egyszerűen gyönyörű, lélegzetelállító, meseszép.
2018. március 15. 09:09 #9
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo
 
Státuszmikrokosmos
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.03.
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Offline offline
te szenTSÉGES ÉG
fantasztikus lesz, érzem!! nagyon remélem, hogy nem rontották el, nem egy sorozat színvonala esett le drasztikusan az 5. évadra, és én úgy érzem, ha nem is az első évad szintjén, de tartották eddig a készítők és a színészek. az egyetlen sorozat maradt amit valóban várok, és nem fogom azon kapni magam, hogy már 6 rész kijött, és még sehol se tartok vele.
2018. március 15. 09:18 #10
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég
 
StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.19.
Hozzászólás: 350
Csatolások: 0
Azonosító: 263801
Offline offline
Végre!!!!! Nagyon várom, az egyik kedvenc sorozatom!
2018. március 15. 14:06 #11
- törölt felhasználó -    
Annak ellenére, hogy régen mennyire szerettem Raven-t, most már fele annyira sem kedvelem, viszont még mindig tartom magamat ahhoz, hogy nem érdemli meg a rengeteg szenvedést, amit kap.
Ennek ellenére, amennyire régen képtelen voltam elviselni Clarke-ot és egy önző, idegesítő embernek tartottam, mostanra rájöttem, hogy igazából mennyire önzetlen, bátor és szeretetteljes ember is ő, és egyre inkább szimpatikusnak találom.
Bellamy még unszimpatikusabb lett, mint régen volt - amire azt hittem, sosem kerül sor, tekintve, hogy régen is mennyire egy elviselhetetlen, önző karakterként tekintettem rá, ez most sincsen másként. Egyáltalán nem vagyok képes megérteni a cselekedeteit és a mondatait, és őszintén nem is akarom.
Murphy még mindig egy csodálatos karakter, és teljes szívemből remélem, hogy nem hal meg, hogy nem szakítanak Emori-val, hogy nem jön össze Raven-nel (szegény lány, akármennyire is megérdemli a boldogságot, Murphy-vel a legrosszabb párost alkotnák), hogy nem történik vele semmi. Tényleg nagyon remélem. Lexa halála óta ő, és Octavia az (plusz Emori, Luna, Monty és Kane) a két karakter, akik életben tartják számomra a sorozatot, sorry not sorry. Őszintén bízom benne, hogy nem lesz az utolsó évad számára, mert régen nem találtam annyira jól megírt férfi karaktert, mint őt.
Octavia pedig... egyszerűen csak tökéletes. Marie, és rengeteg más cast-member is azt mondta, hogy ebben az évadban szinte biztos, hogy mindenki megutálja O-t, de én egyelőre még mindig ott tartok, hogy percről-percre jobban imádom, mint korábban. Rémisztően zseniális karakter, és bízom benne, hogy még többet megismerhetek belőle ebben a szezonban.

Összességében, a szememben ez egyelőre egy mestermű kategóriás évad. Az új gonoszok, az új történetszál, a Föld, mint olyan, mind-mind olyasmik, amelyek még izgatottabbá tesznek ezzel az egésszel kapcsolatban, nem megfeledkezve arról, hogy ismét viszontláthatom a kedvenc karaktereimet. A The 100 még sosem okozott csalódást, és szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy most sem fog. Alig várom már április 24-ét.
2018. március 15. 15:53 #12
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.
 
Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.10.22.
Hozzászólás: 2584
Csatolások: 20631
Azonosító: 267416
Offline offline
Jajj, hogy én mennyire imádom ezt a sorozatot! ♥
Az előzetes hihetetlenül csodás lett. Ez alapján, biztos vagyok benne, hogy egy újabb fantasztikus és elképesztően izgalmas évadot kapunk.
2018. március 16. 12:24 #13
Lejlus
Lejlus
 
StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.12.30.
Hozzászólás: 2565
Csatolások: 0
Azonosító: 217999
Offline offline
ANNYIRA VÁROM MÁR!!!! heart.gif
2018. március 16. 13:12 #14
- törölt felhasználó -    
Őszintén szólva, soha nem tudtam magamnak kedvenc sorozatot választani, mert annyit szeretek, hogy azt számon tartani sem tudom, de a The 100-ra mégis könnyen tudom mondani, hogy igen, ez az a sorozat, amire könnyen tudom azt mondani, hogy a kedvencem, mert egyszerűen zseniális a történettől elkezdve a az ötletek megvalósításáig, minden. Soha nem láttam még jobban kidolgozott karaktereket a képernyőn, mint itt és el sem hiszem, hogy már 4 éve teszi boldogabbá a mindennapjaimat ez a sorozat. Lényegében eszméletlenül imádom és megszállottja vagyok mindennek, ami a sorozathoz kapcsolódik.
Az előzetes most sem okozott csalódást, már tűkön ülve várom, hogy nézhessem, de nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez lesz az utolsó évad, annak ellenére, hogy tudom, minden jót a csúcson kell abbahagyni. Izgalom az lesz itt rendesen, már most látom. Viszont egyet kell értenem néhány előttem hozzászólóval, mert Raven az egyik legcsodálatosabb karakter a sorozatban és egyáltalán nem érdemli meg azt a sok szenvedést, amit kap. Szívem megszakad azért a lányért, de még ennek ellenére is mindig túltesz önmagán és röviden-tömören zseniális. Nagyon remélem, hogy ebben az évadban megkapja a már jól megérdemelt boldogságát, és még annál is jobban remélem, hogy az ember, aki mellett megtalálja ezt, az Bellamy lesz. Soha nem értettem, hogy az emberek miért akkora hardcore bellarke fanok, mert szerintem semmi kémia nincs a két karakter között, szimplán csak egy nagyon erős baráti kötelék van köztük. Bár Murphy mellett is szívesen és könnyen el tudom képzelni Raven-t, számomra Emori egy rendkívül visszataszító karakter. Azzal viszont egyáltalán nem értek egyet, hogy Bellamy önző lenne. Az egyik legönzetlenebb karakter ő, de ez csak az én véleményem. Clarke-ról csak annyit, hogy egyik pillanatban nagyon szimpatikus míg a másikban már kevésbé, de szerintem ebben az évadban dűlőre fogok jutni. Biztosan nagyon megviselte, hogy 6 évig csak ő és Maddie voltak a Földön, mindenkitől távol, akit eddig életében valaha szeretett. Nagyon várom még, hogy jobban megismerhessem Harper-t és Echo-t is, legutóbbi egy nagyon érdekes karakter.

Octavia Blake pedig... wub3.gif A legbadasebb és a legfantasztikusabb karakter az egész sorozatban. Imádom, imádom, imádom. A karakterfejlődése az évadok alatt valami hihetetlen és elképesztő - persze jó értelemben. Ég és föld van az első évadban szerepelt lány és a legutóbbi évadban szerepelt lány között.
2018. március 17. 09:40 #15
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9492
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
hatalmas rajongoja vagyok a sorozatnak, minden egyes evadat imadtam mar a kezdetektol fogva. sosem valt unalmassa, a szereplok is nagyszeruek, bar Clarke meg mindig nem a szivem csucske xdd borzasztoan varom mar heart.gif Murphy, Echo es Octavia a legjobbak ^^
2018. március 17. 16:56 #16
riri17
riri17
coup d'état
 
Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.18.
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Offline offline
várom már nagyon, bár remélem clarke nem lesz annyira irritáló, esküszöm próbáltam őt megszeretni, de szerintem csak jobban megutáltam. biggrin.gif amúgy nekem murphy és bellamy a kedvencem, tudom utóbbit kevesen szeretik, de én még mindig. laugh.gif
2018. május 19. 10:02 #17
Arpad72
Arpad72
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.01.15.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 261954
Offline offline
A The 100 nagyszerű sorozat remek karakterekkel. Mindenkinek van valami a füle mögött. Vezetői dilemmák, tragédiák vetődnek fel. Sokszor a túlélés érdekében kell döntést hozni. Én már láttam az első négy részt az ötödik évadból, mikor a kommentet írom. Sokan felvetik itt, hogy imádják Octaviát. Én is imádom Marie Avgeropoulos csodálatos alakítását. A karaktert viszont túl pörgették. Mint ahogy nem szeretem a történelemből sem Hitlert, sem Sztálint ugyan úgy undorodom attól, amit Octavia a gladiátor játékokkal csapott és ami felesleges népirtássá fajult. 1200 bekerülő közül mindössze 814 került ki élve. Igaz a bárkán is egy kis takaró ellopásért is már halálbüntetés járt, de a túlélés miatt. Igaz itt is azzal indokolja először Octavia a dolgot, hogy ha a jelenlegi létszám marad egyikük sem látja meg a napot. Bár nem részletezték a dolgot, de Marcus, aki egyébként Abby miatt vállalta fel a gyógyszer lopást erkölcsi prédikációt tartott arról, hogy a túlélést neked köszönhetjük Octavia, de már nem hajlandó tovább ölni, mert erről le kell oldani. Octavia azonban nem tud leállni és szerintem itt, ha nem jön Bellamy, akkor végzett is volna vele. Emlékezzünk a 4. évadban már Marcus egyszer elbocsátotta Octaviat a túlzottan kemény fellépései miatt Pike, Rafel nagykövet és egy gyerek lefejezése miatt. Itt is kiütközött erőszakos természete. Ha a bunkerben tehát az arányokat nézem a valóságra átfordítva még a sztálini megtorlások sem érintették ilyen nagy arányban az embereket, mint Octavia örültsége. Itt kb. 400 embernek kellett megfordulnia az arénában, sőt ugye Marcusnak kétszer is. Még egyszer mondom mivel a színésznő nagyszerű szeretem utálni Octaviát.
A legértékesebb ember pedig Raven. Ő egy csupa szív ember és nem brutális.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!