Starity

Meghan Markle nem örült neki, hogy egy nő Harry herceg mellett akart pózolni

2024. április 16. 09:09   |   Szerző: Four

A híresség egy hivatalos eseményen mosolygott a kamerák előtt, amíg meg nem zavarta egy nő.

hirdetés

Sokan kritizálták Meghan Markle-t egy legutóbb nyilvánosságra került felvétel alapján. A színésznő Harry herceggel pózolt Wellingtonban, a Grand Champions Polo Clubban, ahol a herceg csapata nyert a Royan Salute Polo Challenge-en. 

Markle adta át a győzteseknek járó trófeát, és nyilvánvalóan nem tetszett neki, amikor egy hozzá hasonlóan krémszínű ruhát viselő nő Harry másik oldalára állt. Markle mosolyogva intett a nőnek, és megkérdezte, szeretne-e inkább az ő baljára állni. Amikor a nő nem reagált, Markle megkérte, álljon mellé, mire az illető végül eleget tett a kívánságának. 

A felvétel körbejárta a világsajtót, és elég sok negatív kritikát kapott: Markle sokak szerint ezzel leginkább a saját bizonytalanságát demonstrálta:

"Önbizalomhiányosnak tűnik a férjét illetően. Ezért ragaszkodik hozzá annyira, és minden nőnek, aki Harry mellé áll, megmondja, hogy álljon inkább az ő oldalára."

- írta egy kommentelő. 

"Meghan irányításmániás személyiségét most már a világ is láthatja. Hiányzik belőle a nagylelkűség és a báj. Harry győztes csapatába is befurakodott. Halál ciki."

- tette hozzá egy másik illető. 

A sussexi pár egyébként a nagy visszatérésre készül: két új netflixes sorozatuk is lesz, egy életmód-jellegű, amelyben főzésről, kertészkedésről, és az élet örömeiről lesz szó, illetve egy a lovaspóló világát bemutató produkció. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek