Starity

Szakítottak? Kiderült, miért nem látni mostanában együtt Kylie Jennert és Timothée Chalamet-ét

2024. március 16. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Kylie Jennert és Timothée Chalamet-ét január óta nem látták együtt nyilvánosan. Egy forrás most elárulta, mi történt.

hirdetés

Kylie Jenner és Timothée Chalamet még mindig randiznak, erősítette meg egy bennfentes a DailyMail.com-nak, annak ellenére, hogy a közelmúltban attól tartottak a rajongók, hogy a pár szakított. A pletyka azért indult, mert január óta nem látták együtt őket nyilvánosan. 

A bennfentes szerint a szerelmespár szándékosan távolodott el a rivaldafénytől, hogy "megvédje" kapcsolatukat - és mert Chalamet-nek kellemetlen volt a hírverés a Golden Globe-on történt csókjukról, attól tartott, hogy elvonhatja a figyelmet az új filmjéről, a Dűne második részéről. 

Timothée-nak nem tetszett a nagy figyelem, amit Kylie-val kapott a Golden Globe-on, és a csókjuk elvonta a figyelmet arról, amiért ott volt

- mondta egy forrás. 

A karrierje szárnyal, és meg akarja védeni, azt akarja, hogy a tehetsége miatt figyeljenek rá - nem pedig azért, hogy kivel randizik vagy nem randizik. A kapcsolatát Kylie-val is meg akarja védeni.

A bennfentes így folytatta:

Még mindig randiznak. Timothée azonban úgy döntött, hogy nem akar feltűnést kelteni Kylie-val, főleg azért, mert azt szeretné, ha a Dűne 2 kapná az összes figyelmet, és a film önmagáért beszélne.

Hozzátette, hogy Jenner teljesen megértő volt, és most tökéletesen elégedett azzal, ahogy a kapcsolatuk alakul. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek