Starity

Az elsőbe belebukott, de most újabb podcastet indít Meghan Markle

2024. február 15. 15:03   |   Szerző: Four

Kiderült, hogy a korábbi befuccsolt üzlet után most újra podcasttel próbálkozik a színésznő.

hirdetés
Az elsőbe belebukott, de most újabb podcastet indít Meghan Markle
Fotó: sussexroyal/Instagram

Tavaly Harry herceg és Meghan Markle búcsút mondott a Spotifynak - dacára annak, hogy 20 millió dolláros szerződést kötöttek -, Markle azonban most ismét podcastet indít, csak másik platformon.

Meghan a Lemonada Mediával kötött szerződést, így olyan hírességekkel lesz egy felületen, mint Julia Louis-Dreyfus, Jennette McCurdy vagy Sarah Silverman. 

Az új epizódok mellett a régi Archetypes-részeket is meg lehet majd hallgatni az oldalon, és a színésznő már nyilatkozott is a projektről:

Büszkén osztom meg: csatlakoztam Lemonada briliáns csapatához, hogy továbbra is élhessek a podcast iránti szenvedélyemnek. Fantasztikus évkezdésnek számít, hogy egy nők által alapított vállalatot támogathatok, ahol gondolatébresztő, és szórakoztató podcastek sora vár. A tervünk az, hogy újra kiadjuk az Archetypest, emellett már dolgozunk egy lendületes új podcasten. Alig várom, hogy hamarosan megoszthassam, és túláradó örömmel csatlakozom a Lemonada családjához. 

- nyilatkozta Markle.

A híresség fent említett búcsúja egyébként nem zajlott zökkenőmentesen: habár közös megegyezésre hivatkozva váltak szét az útjaik a Spotify-jal, a platform egyik szakembere "csalónak", egy bennfentes pedig "lustának" nevezte Markle-éket. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek