Starity

Hová mennek a sztárok a téli időszakban? - Te is ott lehetsz!

2024. január 25. 17:05   |   

Ahogy a téli időszak bekövetkezik, a szórakoztatóipar hírességei közül rengetegen elutaznak azért, hogy egy kicsit kikapcsolódhassanak és ne legyenek folyamatosan a rivaldafényben. Ezek a téli utazások, amelyeket általában úgy válogatnak össze, hogy az illik a személyiségükhöz (lehet ez akár fényűző utazás vagy egy egyszerű kirándulás egy festői környezetben), bepillantást engednek az elit társadalom ízlésvilágába. De mik ezek az úti célok?

hirdetés
Hová mennek a sztárok a téli időszakban? - Te is ott lehetsz!

  1. Aspen, Colorado

  2. Saint-Barthélemy, Karib-tenger

  3. Courchevel, Franciaország

  4. Maldív-szigetek

  5. Los Cabos, Mexikó

Aspen, Colorado

A Colorado állembeli Aspen, amely lenyűgöző Sziklás-hegyi hátteréről híres, örök kedvenc a téli pihenésre vágyó hírességek körében. A téli sportok szerelmesei számára kiváló választás lehet, ahol a fő extrém sportok között a síelés és a snowboardozás is adott. Érdekesség, hogy több híresség szerint a Völkl sílécek az egyik legalkalmasabb eszközök a síelésre.

Az Aspen-be utazók az extrém sportok mellett élvezhetik a festői utcákat is, ahol dizájner üzletek termékeit és helyi éttermeket is ki lehet próbálni. A város építészete, a kultúra és a friss hegyi levegő olyan érzést teremt, amely tökéletesen kiegészíti a téli szezon és ünnepek hangulatát.

Saint-Barthélemy, Karib-tenger

A Karib-tenger szívében fekszik Saint-Barthélemy exkluzív szigete, amely érintetlen strandjairól és rendkívül exkluzív üdülőhelyeiről ismert. Ez az eldugott mediterrán paradicsom különleges választás a hírességek számára, hiszen manapság egyre több ember szereti a telet és a karácsonyi ünnepeket inkább egy melegebb helyen tölteni.

 A Saint-Barthélemy nyugodt luxust nyújt a hírességek számára, ahová emiatt már több sztár is elutazott. A hírességek inkább az előkelő villákban szállnak meg, de természetesen a turisták számára is rengeteg szálláshely és szórakozási lehetőség elérhető itt.

Courchevel, Franciaország

A francia alpokban fekvő Courchevel hasonlóan Aspen-hez igazi téli úticél, annyi különbséggel, hogy sokkal havasabb a környezet. Courchevel hófödte csúcsairól és világszínvonalú síelési lehetőségeiről híres, ami rengeteg hírességet vonz.

Az alpesi helység leginkább üdülővárosnak számít, ahová nemcsak lejtői miatt látogatnak el sokan, hanem a kulináris éttermei miatt is. A Michelin-csillagos éttermek rengeteg konyhát biztosítanak a tél szerelmesei számára, emellett elegáns luxus házakban van lehetőségük megszállni.

Maldív-szigetek

Azok számára, akiket a türkizkék víz és az érdekes korallzátonyok vonzanak, azok számára a Maldív-szigetek tökéletes úticél lehet. Az Indiai-óceánon található sziget-csoport szó szerint a nyugalom szigetei, amely a hírességeket a víz feletti bungalókba és az érintetlen strandokra vonzza.

A luxusvillákban megszállva gyönyörű kilátásban lehet része az idelátogatóknak. A víz alatt korallokat és rendkívül érdekes vízi világot tekinthetünk meg, hiszen búvárkodásra is van lehetőségünk. A Maldív-szigetekre való látogatás sokak szerint elvonulást jelent, ahol elmerülhetünk a természet valódi szépségében.

Los Cabos, Mexikó

A Kaliforniai-félsziget déli részén fekvő Los Cabos a sivatagi tájak és a tengerpart szépségének keverékéről ismert. A festői partvidéket felfedező hírességek a luxus üdülőhelyeken pihenhetnek, ahol a Csendes-óceánra nyíló panorámás kilátásban részesülhetnek. Az idelátogató turisták beleláthatnak a helyiek életébe, megismerhetik a mexikói kultúrát, ráadásul a mexikói konyha autentikus ízeit is megkóstolhatják.

Ezek az üdülőhelyek nem pusztán úticélok, hiszen annál sokkal többet nyújtanak nem csak a hírességek számára, hanem a turisták számára is. A világban számos gyönyörű hely létezik, amelyeket mindenképp érdemes felfedezni, hiszen amellett, hogy óriási élményben lehet részünk, életre szóló emlékeket szerezhetünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sport tél síelés
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek