Starity

Megérkeztek az utolsó részek! Mától láthatók A korona záróepizódjai!

2023. december 14. 17:05   |   Szerző: Four

A brit királyi család életét feldolgozó produkció búcsúzik a nézőktől az utolsó részekkel.

hirdetés

Elérkezett a búcsú, megjelentek Netflixen A korona záróévadának utolsó epizódjai. A produkció a brit királyi család életét dolgozta fel II. Erzsébet megkoronázásától szinte napjainkig. 

A történelmi hitelességéért felelős Robert Lacey szerint a sorozat új színben tüntette fel a brit királyi családot, legfőképpen a királynőt, akinek kezdeti éveiről a fiatalabb nézők eddig nem tudtak sokat. 

Az uralkodása alatt született emberek egy részének fogalma sem volt arról, hogy milyen varázslatos hatása volt II. Erzsébetnek a legkorábbi években - ragyogást és meglepő nőiességet sugárzott. A sorozat megmutatta a fiataloknak, hogy a királynő is ember volt. A nézőkben tudatosult, hogy neki is volt egy munkája, amit el kellett végeznie. A nagy változások idején ott volt egy ember a reflektorfényben, aki megállta a helyét. 

- nyilatkozta a People magazinnak.

Az utolsó részekben Vilmos herceg (Ed McVey) az édesanyja halála után próbál visszatérni az iskolai hétköznapokba, miközben a monarchia a közvélemény súlyával küzd. A királynő (Imelda Staunton) közeledik az arany jubileumához és az ország jövőjén töpreng, Károly herceg (Dominic West) és Camilla (Olivia Williams) összeházasodik, az ifjú trónörökös pedig beleszeret Kate Middletonba (Meg Bellamy), és ezzel egy új tündérmese válik valóra. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek