Starity

Ezért nem fog visszatérni Robert Downey Jr. Vasemberként

2023. december 04. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Az utóbbi időben gyakran hallani arról, hogy a Marvel (többek között) Robert Downey Jr. visszahívásán gondolkodik. Azonban, mind Kevin Feige, mind Joe Russo és Anthony Russo elmagyarázták, ez miért nem fog megtörténni.

hirdetés

Az utóbbi időszakban a Marvel próbálkozásai nem sikerülnek a legjobban. Egy-két filmet leszámítva a Bosszúállók: Végjáték óta kevés bevételt hoznak a szuperhősfilmek. Éppen ezért pletykálni kezdték, hogy Kevin Feige visszahívná a nagy öregeket. Marvel Studios elnöke már elárulta, hogy nem tárgyalt erről a színészekkel. Most azonban végre azt is elmagyarázta, hogy miért nem hívná vissza Robert Downey Jr.-t.

Megőrizzük ezt a pillanatot, és nem nyúlunk hozzá többé. Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk sok éven át, hogy eljussunk idáig, és soha nem szeretnénk ezt semmiképpen sem visszacsinálni

- mondta Feige Vasember sorsáról.

Robert Downey Jr. már a Bosszúállók: Végjátékhoz sem volt hajlandó utóforgatásokon részt venni, a film rendezői azt is elárulták, miért. 

Már a forgatás utolsó napján könnyes búcsút vettünk egymástól. Mindenki továbblépett érzelmileg. Megígértük neki, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor rávettük, hogy ezt csinálja - soha többé

- mondta Joe Russo rendező.

Anthony Russo hozzátette:

Nehéz dolog volt a számára, hogy visszajöjjön, és felvegye ezt a sort. Amikor visszatért, egy olyan színpadon forgattunk, ami pont szemben volt azzal a színpaddal, ahol Tony Stark meghallgatásán szerepelt. Tehát az utolsó Tony Stark-szövegét szó szerint pár száz méterre vettük fel az eredeti meghallgatásától, ami miatt megkapta a szerepet.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek