Starity

Az Eufória sztárja megvédte a sorozatot - szerinte a fiatal színészek nem bírták a hajtást

2023. november 27. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Az Eufória sztárja, Colman Domingo szerint teljesen rendben volt a légkör a sorozat forgatása alatt, szerinte a fiatal színészek nem elég szívósak egy ilyen munkához.

hirdetés

Colman Domingo megvédte az Eufóriát azokkal a hírekkel szemben, amelyek szerint a munka a második évadon toxikus volt a hosszadalmas forgatások és a színészek bántalmazása miatt.

Domingo, aki az Eufóriában a gyógyulófélben lévő drogfüggő Ali Muhammadot alakítja, nemrég az Independentnek azt nyilatkozta, hogy neki nem voltak olyan tapasztalatai, mint amilyenek korábban napvilágot láttak és szerinte a kezdeti káoszról szóló pletykák túlzóak.

Nem akarom kétségbe vonni [bárki] tapasztalatát. De a tévében dolgozni hosszú órákat jelent. Néha akár napi 14 órát is dolgozol. Aztán haza kell menni és felkészülni. Tényleg nagyon módszeresen kell élned és dolgoznod. Sok fiatal színész talán nem áll készen erre a feladatra, vagy nem rendelkezik ugyanazzal a munkamorállal

- mondta Domingo. 

32 éve vagyok ebben a szakmában. Tudom, mi a kemény munka. Szóval amikor hallottam ezeket a híreket, azt gondoltam: »Honnan jön ez az egész? Ez csak egy átlagos munkanap.« Legyetek profik.

Domingo dicsérte az Eufória alkotóját, Sam Levinsont is.

Senki sem fog rosszul bánni veled az Eufória forgatásán. Sam Levinson vidám és együttműködő, és nem is lehetne nagyobb szószólója a színészeinek

- mondta Domingo.

via Variety 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek