Starity

John Stamos elárulta, hogyan határozta el, hogy kijózanodik

2023. október 20. 16:04   |   Szerző: SzilviD

John Stamos mesélt a józansághoz vezető útjáról. Nyolc éve hagyta abba az ivást és elvonóra ment.

hirdetés

John Stamos nyolc éve józan. Egy nemrégiben adott interjúban elárulta, milyen pillanat vezetett ahhoz a döntéséhez, hogy abbahagyja az ivást és belépjen az elvonóra. Azt is elmagyarázta, miért nem esett kísértésbe, hogy újra elkezdjen inni, mióta leszokott.

A People-nek nyilatkozva Stamos kifejtette, hogy egy 2015-ös ittas vezetés volt az a pont, ami miatt segítséget kért az alkoholfüggősége miatt.

Ittasan vezettem, és azt gondoltam: »Ezt nem tehetem. Rendbe kell hoznom magam«. Ekkor zavarba hoztam az univerzumot, mert nem vagyok rossz ember, de szar dolgokat csináltam

- mondta.

Az elvonóra járás nehéz volt, de jó barátságok kialakulásához vezetett. Stamos elmondta, hogy évekkel később a felesége, Caitlin és fia, Billy az oka annak, hogy józanul él.

Ők tartottak ezen az úton, mert a józanság és az öngondoskodás útján haladva mindenki próbálkozik. Mindenki megpróbálja. El tudsz indulni. Aztán megint úgy vagy, hogy »újra ihatok«. Szóval az, hogy az úton maradjak, ez az, amit leginkább tesznek értem.

Az ittas vezetés egy másik hajtóerő az elhatározása mögött.

Nekem nem olyan nehéz, mert még mindig annyira friss a fejemben, hogy csak meg kell néznem azt a képet, amelyen bilincsben vagyok azon az utcán. Ott ültem a járdaszegélyen vagy mi. Már attól is hánynom kell, ha csak rágondolok. Soha többé.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek