Starity

Sokakat megsértett Millie Bobby Brown a Stranger Things stábjából

2023. október 19. 09:09   |   Szerző: SzilviD

A Stranger Things stábja megharagudott Millie Bobby Brownra, amiért nem tisztelte azt a kemény munkát, amit a karrierjének megteremtése érdekében tettek, a rajongók pedig hálátlannak bélyegzik.

hirdetés
Sokakat megsértett Millie Bobby Brown a Stranger Things stábjából
Fotó: Youtube / Vanity Fair screenshot

Sokan megharagudtak Millie Bobby Brownra, miutánt azt nyilatkozta, hogy a Stranger Things megakadályozta őt abban, hogy olyan projekteken dolgozzon, amelyek iránt szenvedélyesen érdeklődik, és egy bennfentes szerint a stábtagok csalódottak voltak a tisztelet hiánya miatt.

A 19 éves színésznő - aki 12 éves volt, amikor először tűnt fel a képernyőn Eleven szerepében -, egy nemrég adott interjúban azt mondta, hogy az ötödik és egyben utolsó évad után készen áll arra, hogy búcsút mondjon és kiszálljon. De a nyers megjegyzései állítólag felbosszantották azokat, akik a színfalak mögött dolgoznak, és azt állították, hogy tisztelnie kellene a sorozatot, amely karriert csinált neki.

Sokan, akik a sorozaton dolgoznak, a stábon belül, csalódottak, amiért ilyeneket mondott, és úgy érzik, tiszteletben kellene tartania azt a kemény munkát, amit oly sokan végeztek egy olyan sorozatért, amely karriert csinált neki és amiből fizeti a számláit

- mondta egy bennfentes a Daily Mailnek.

Mindannyian szeretik őt, és ezek a megjegyzések nem fogják elrontani a kapcsolatukat, mert mire elkezdik forgatni és befejezni a műsort, ez már rég a múlté lesz.

Hozzátette azonban, hogy attól még nagyon fájtak több stábtagnak a szavai: 

De a megjegyzések határozottan rosszul estek azoknak, akiknek szükségük van egy olyan munkára, mint a Stranger Things, hogy megéljenek.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek