Starity

Kiderült, miért nem írták ki Jonathan Majors a Loki második évadából a botrányok után

2023. október 04. 09:09   |   Szerző: SzilviD

A Loki producere Tom Hiddleston karakterének jövőjéről beszélt, és arról, hogy Jonathan Majorst miért nem írták ki a második évadból a botrányai után.

hirdetés
Kiderült, miért nem írták ki Jonathan Majors a Loki második évadából a botrányok után
Fotó: Disney+ / Loki

A Loki második évada mindjárt indul a Disney+-on, és a rajongóknak nagyon sok kérdésük van azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatnak. A Varietynek nyilatkozott Kevin Wright a sorozat executive producere, aki elárulta, hogy Loki visszatérhet-e még egy szezonra.

Jelenleg a Loki harmadik évada nem garantált. De ez nem jelenti azt, hogy vége a sorozatnak vagy Tom Hiddleston ikonikus karakterének.

Biztosan sok-sok történetet lehet még mesélni Lokival a Loki világában, és más világokban, amelyek Lokihoz, a karakterhez kapcsolódnak

- mondta Wright.

Azt hiszem, az, hogy Lokira és Thorra ismét rásüssön a nap, mindig is ez volt az elsődleges célja ennek a történetnek, amit elmesélünk. De ahhoz, hogy ez a találkozás valóban teljes legyen, el kell juttatnunk Lokit érzelmileg egy bizonyos helyre. Azt hiszem, ez volt a célja ennek a két évadnak.

Valamint arról is beszélt, hogy nem írták át a történetet Jonathan Majors jogi problémái miatt, a színész szerepét sem csökkentették. 

Az a történet, ami a vásznon látható, az a történet, amit meg akartunk alkotni

- mondta.

Szóba sem került, hogy a színész szerepét megkurtítsák:

Ez főként abból adódott, hogy én is annyit tudok, amennyit mindenki jelenleg. Elhamarkodottnak éreztem, hogy bármit is tegyek anélkül, hogy tudnám, hogyan alakul mindez

- magyarázta Wright.

A Loki 2. évadának premierje október 5-én lesz elérhető a Disney+-on, és hetente érkeznek majd az új epizódok. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek