Starity

Angelina Jolie úgy érzi, a gyerekei mentették meg

2023. szeptember 27. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznő hosszú interjúban mesélt arról, hogyan dolgozta fel gyerekeivel együtt a válást.

hirdetés

Angelina Jolie a novemberi Vogue címlapján szerepel: amellett, hogy különleges divatfotók készültek róla, többek között arról is mesélt az interjúban, hogy az anyaság mennyit változtatott rajta. A színésznő már hosszú évek óta válik Brad Pitt-től: felhalmozott hatalmas vagyonuk és ingatlanjaik felosztása mellett a gyerekeik ügyében sem tudnak megegyezni. 

Jolie szerint végső soron az anyaság mentette meg attól, hogy depresszióba essen:

26 éves voltam, amikor édesanya lettem. Az egész életem megváltozott. Az mentett meg, hogy gyerekeim lettek, és megtanított arra, hogy máshogy létezzek ebben a világban. Azt hiszem az utóbbi időben sokkal könnyebben maga alá temetett volna a sötétség, ha nem akartam volna értük élni. 

- nyilatkozta, és hozzátette, a csemetéi "sokkal jobbak nála".

A színésznőnek hat gyermeke van Brad Pitt-tel: a 22 éves Maddox, a 19 éves Pax, a 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh és a 15 éves ikrek, Vivienne és Knox. 

Jolie őszintén bevallotta, hogy az utóbbi időben elég sok változáson ment keresztül:

Nem csoda, hogy nem tudom, milyen a saját stílusom, mert 48 évesen még mindig próbálok rájönni, ki vagyok. Azt hiszem, továbbra is változik a személyiségem. Egy évtizede úgy érzem, nem vagyok önmagam, olyan tekintetben, amelybe most nem szeretnék belemenni. 

Angelina nem sokat árult el a válásáról, de utalt arra, hogy az elmúlt pár év nagyon nehéz volt a családja számára. 

Sokat kellett gyógyulnunk. Még most is próbálunk magunkra találni. 

A színészet, a rendezés és a jótékonykodás mellett Jolie belevágott egy új projektbe: saját divatházat alapított, az Atelier Jolie-t.

Nem akarok nagy divattervező lenni, inkább egy olyan divatházat szeretnék létrehozni, amelyben mások azok lehetnek. Reménykedem abban, hogy az életem több területén változtatni tudok, és ez az egyik lépés afelé. 

A híresség hozzátette, reméli a márkája arra inspirálja a nőket, hogy "eléggé biztonságban érezzék magukat" ahhoz, hogy merjék vállalni a lágyságukat - ezzel ugyanis ő is sokat küzdött. 

Az öltözködésed néha azt üzeni: "ne szórakozzatok velem - rajtam van a páncélom". Miután túlestem egy fájdalmas élményen, egy terapeuta megkérdezte tőlem, hogy viselnék-e valami fodros öltözetet. Hülyén hangzik, de azt gondoltam, a nadrág és a bakancs "keményebb" megjelenést, egy erősebb személyiséget közvetített. 

- emlékezett, és hozzátette, akkoriban törékenynek érezte magát, ezért öltözött így. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek