Starity

Kaviár és martini: ilyen volt Taylor Swift és Sophie Turner csajos estéje

2023. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő és a színésznő csajos estét tartott azt követően, hogy kiderült: Sophie és Joe Jonas válnak.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Taylor Swift nem mással, mint Sophie Turnerrel mulatott a héten. Az énekesnő és a színésznő életében ugyanis van egy el nem hanyagolható közös pont: Joe Jonas mindkettejükkel járt, és mindkettejükkel szakított.

Taylor kevesebb mint egy évig volt az énekes párja, Sophie viszont négy évig Joe felesége volt, és két közös gyermekük is született. A sztárpár azonban pár hete bejelentette, hogy közösen úgy határoztak, a válás mellett döntenek. 

Így aztán nem meglepő, hogy Taylor és Sophie megtalálta a közös hangot, mialatt a manhattani Via Carota étteremben vacsoráztak, majd a Temple Barban iszogattak.

A Page Six forrása szerint Swift és Turner martinit ivott, és egy mostanában divatos formáját választották a kaviár elfogyasztásának: egy kiskanálnyit a kézfejükre tettek, majd egy mozdulattal lenyalták onnan az ételkülönlegességet (ezt "caviar bumps"-nak is nevezik).

Nagyon jól érezték magukat, mini martinit rendeltek.

- mesélte a szemtanú, aki szerint nem maradtak sokáig, és a testőreikkel együtt távoztak.

A Temple Bar menedzsere azonban nem örült: a fent említett szemtanű szerint kisebb felfordulást okozott, hogy a szórakozóhelyen épp akkor ment el az internet, amikor a két híresség megérkezett - de szerencsére nagyobb fennakadást nem okozott a baki.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek