Starity

Nincs szomorkodás: Sophie Turner mosolyogva forgatta új sorozatát - fotók!

2023. szeptember 19. 21:09   |   Szerző: Four

A színésznőről a napokban derült ki, hogy válik férjétől, Joe Jonastól.

hirdetés

Sophie Turner ha bánkódik is válása miatt, munka közben csakis színészi feladataira koncentrál.

Ezt bizonyítandó, fülig érő szájjal fotózták, amint Spanyolországban forgatta a "Joan" című sorozatot. A híresség az ékszertolvaj Joan Hanningtont alakítja a produkcióban, amelynek készítése során múlt héten csókot váltott kollégájával, Frank Dillane-nel. 

A színésznő sok időt töltött Európában az utóbbi időben: nyár elején Angliába utazott, mert mint kiderült, borzasztóan honvágya volt - talán ez is szerepet játszott a válásban.

Joe Jonas négy év házasság után adta be a keresetet, és a sztárpár szétválását követően rengeteg pletyka keringett az okokól. Egyesek szerint "Sophie bulizós életmódja" is közrejátszhatott, illetve szó esett egy bizonyos kamerafelvételről, amelynek láttán Joe a válás mellett döntött.

Voltak, akik szerint a színésznő nehezen illeszkedett be Jonasék családjába, és olyan hírek is szárnyra keltek, melyek szerint pont Joe akarta, hogy Sophie több hivatalos eseményre kísérje el - annak ellenére, hogy Turner egyáltalán nem szeretett volna kimozdulni. 

A zenész a Jonas Brothers egyik koncertjén reagált a hírekre: arra kérte rajongóit, ne higgyenek el mindent, amit hallanak. 

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek