Starity

Salma Hayek elárulta fiatalos külseje egyszerű titkát

2023. szeptember 14. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő megjelenésének titka meglepő dolog: de elmondása szerint nagyon beválik.

hirdetés

Salma Hayek elképesztő formában van, és ezt gyakran egy-egy Instagramra posztolt fotóval is igazolja. Az 57 éves színésznő fiatalos megjelenésének titka azonban nem az edzés, hanem a medtiáció - legalábbis nemrég az Entertainment Tonightnak ezt nyilatkozta.

Tényleg hiszek abban, hogy [a meditáció] a titok. Az emberek azt mondják, az edzés. De szerintem a meditáció. Meg kell találnod a számodra megfelelő mozgásformát. Nekem az edzés nagyon nehéz. Nagyon-nagyon nehéz kellően fegyelmezettnek lennem hozzá. De a meditáció viszont megerőltetés nélkül megy, mert nekem ez a megfelelő formája a testedzésnek. 

- jelentette ki. Hayek hozzátette, hogy minden nap szokott meditálni, és úgy gondolja, időbe telik, míg "az ember leül és önmagára talál". 

A színésznő egy korábbi interjúban bevallotta, hogy nála komoly fizikai következményei lesznek annak, ha elhegyja a meditációt.

Ha nem csinálom, akkor képzeljétek mi történik: elkezd megnyúlni az arcom, minden megereszkedik, emellett a nyakproblémám, a csípőproblémám, és a bokafájdalmam is visszatér. Elkezd szétesni a testem. 

- mesélte.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek