Starity

57 éves korában elhunyt Bryan Randall, Sandra Bullock szerelme

2023. augusztus 07. 23:11   |   Szerző: Four

57 évesen elhunyt Sandra Bullock szerelme, a fényképész Bryan Randall.

hirdetés
57 éves korában elhunyt Bryan Randall, Sandra Bullock szerelme
Fotó: hu.depositphotos.com

Elhunyt Bryan Randall, Sandra Bullock szerelme. A fényképész a People információi szerint hétfőn, 57 éves korában halt meg ALS-ben, azaz amiotrófiás laterálszklerózisban, amely az idegsejtek pusztulásával járó betegség. A fotós családja szerint Randall három éve küzdött a kórral, de úgy döntött, szeretné a legnagyobb titokban tartani. 

Mély szomorúsággal tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békében hunyt el, miután 3 évig küzdött ALS-szel. Bryan a betegsége elején úgy döntött, hogy szeretné a lehető legprivátabban kezelni a problémát, mi pedig a tőlünk telhető legnagyobb tiszteletben tartottuk a kérését. Végtelenül hálásak vagyunk azoknak az orvosoknak, akik segítettek minket elnavigálni a betegség során, és a csodálatos nővéreknek, akik a szobatársainkká váltak, gyakran feláldozva a saját családi életüket, hogy velünk legyenek. 

- tett bejelentést a fotós családja. 

Bullock 2015-ben találkozott Bryannel, a színésznő fia, Louis szülinapi partiján. A pár amennyire lehetett, privátan kezelte a magánéletét, bár Sandra pár éve elárulta, hogy élete szerelmének tartja a férfit.

A színésznő két örökbefogadott gyermekét, a 13 éves Louist és a 10 éves Lailát nevelték együtt, illetve a fotósnak van egy lánya egy előző kapcsolatából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek