Starity

Még 4 évig szeretné elhúzni a válást Angelina Jolie - kiderült a szomorú ok

2023. augusztus 07. 17:05   |   Szerző: Four

Angelina Jolie és Brad Pitt 2016 óta nem tud dűlőre jutni a válással kapcsolatban.

hirdetés

Brad Pitt és Angelina Jolie már így is maratoninak számító válása még évekig elhúzódhat: egészen pontosan további négy évig a New York Post információi szerint. 

Angelina egészen addig elhúzza a válást, míg az ikrek 18 évesek nem lesznek. Még négy évig.

- jelentette ki Pitt egyik ismerőse.

A két sztár 2016-ban jelentette be, hogy különválnak, miután nagyon csúnya vita alakult ki köztük egy repülőút során. Pitt és Jolie azóta próbálnak dűlőre jutni - de egyértelmű, hogy egyikük sem hajlandó engedni, és mivel óriási vagyonnal rendelkeznek, a perköltség és az ügyvédek kifizetése sem jelent számukra gondot. Hat gyermeküket azonban feltehetően megviseli a procedúra: még gyermekbántalmazás ügyében is nyomoztak a rendőrök a válás során.

A gyermekelhelyezés mellett a közös ingatlanok kérdése is kemény dió: a két híresség 2008-ban, 27 millió dollárért vette meg a franciaországi kastélyt és hozzá tartozó borbirtokot (itt is házasodtak össze), a Chateau Miravalt, amely egy idő után Pitt szenvedélye lett és egy 160 millió dolláros vállalkozássá nőtte ki magát. 

Pitt és Jolie 50-50 százalékban birtokolták Miravalt, ám a színésznő végül eladta a saját részét egy orosz oligarcha, Yuri Shefler cégének. Pitt ezen nagyon feldühödött, mert elmondása szerint hivatalosan egyikük sem válhat meg a saját részétől a másik beleegyezése nélkül.

Pitt egyébként eredetileg többségi tulajdonos volt, de az esküvő során úgy határozott, odaad Jolie-nak még 10%-ot, hogy egyforma részt birtokoljanak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek