Starity

Andrew Garfield, Tobey Maguire és Tom Holland is benne lesz a Pókember: A Pókverzumon át című filmben?

2023. április 05. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Egyre több jel mutat arra, hogy Tom Holland mellett Andrew Garfield és Tobey Maguire is feltűnik a Pókember: A Pókverzumon át című filmben.

hirdetés

Az élőszereplős Pókember-trió: Andrew Garfield, Tobey Maguire és Tom Holland is feltűnik Pókember: A Pókverzumon át új előzetesében. A PlayStation AU-n keresztül közzétett trailer ezen verziója az élőszereplős Pókember-filmek egyes jeleneteivel kezdődik, valamint Maguire, Garfield és Holland hangja is hallható alatta, amint mindegyikük arról beszél, hogy milyen áldozatokat kell hozni, ha valaki a barátságos Pókember szeretne lenni.

Bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire is szerepelni fog a végső filmben, a marketingesek keményen dolgoznak azon, hogy az animációs mozit összekössék az élőszereplős filmekkel. A trailer további részében Pókember 2099 utal a Pókember: Nincs hazaút című film multiverzumbeli eseményeire, mondván:

És még csak bele se kezdjünk a Doctor Strange-ről és a kis stréberről szóló sztoriba a Föld-199999-en.

Mindez tovább erősíti a pletykákat, melyek szerint nemcsak Tom Holland, hanem Andrew Garfield és Tobey Maguire is feltűnik majd a filmben. Hogy ez pontosan hogyan történne, azt egyelőre nem tudni. A premier júniusban lesz, addig valószínűleg nem is fogunk biztosat tudni.

via Movieweb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek