Starity

Kigyulladt a Grace klinika sztárjának otthona - alig tudta megmenteni gyermekeit

2023. április 04. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznőnek percei voltak arra, hogy megmentse kislányait a tűztől.

hirdetés

Szörnyű tragédia érte a Grace klinika színésznőjét: Caterina Scorsone csaknem mindenét elveszítette, miután leégett a háza. A híresség hosszú posztban írt az elmúlt hónapok megpróbáltatásairól: elmondása szerint alig néhány perce volt, hogy kijuttassa a házból három lányát, a 10 éves Elizát, a 6 éves Pippát és a 3 éves Luckyt.

Pár hónappal ezelőtt leégett a házam. Miközben a gyerekeim lefektetéséhez készülődtem és befejeztem a fürdetést, füst kezdett szivárogni a kád körüli résekből. Amikor lenéztem a folyosóra, már kialakult egy vastag folyamnyi fekete füst, amely kezdte betölteni a házat. Egy dolog a tűzesetekről: nagyon gyorsan történnek. Körülbelül két percem volt, hogy a három gyerekemet kimenekítsem a házból, és sikerült kijutnunk, mindössze cipővel a lábunkon. De kijutottunk, és ezért én örökké hálás leszek. Összeszorul a szívem, hogy mind a négy állatunkat elveszítettük. Még mindig gyászoljuk ezt, de szerencsések vagyunk, hogy szerethettük őket.

- mesélte a színésznő, akinek több cicája és egy kutyája is volt. 

Scorsone ezek után hozzátette, hogy a posztja leginkább az emberi összefogás erejéről szól: volt alkalma ugyanis megtapasztalni a tűzoltókn keresztül a nyomozókon át a szomszédjaiig és a Grace klinika-beli kollégáiig, hogy mennyire sokan segítettek nekik.

Amit megtanultunk: az egyetlen, ami számít, azok az emberek (és lények), akiket szeretünk. Az egyetlen, ami számít, az a közösség. Mi nem lennénk itt nélkülük, és ezért nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük.

- írta Caterina. 

A színésznő 2009-ben házasodott össze Rob Giles-lel, akitők három gyermeke született - 2020-ban azonban elváltak.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek