Starity

Emily Ratajkowski exét szexuális zaklatással vádolják

2023. március 30. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Emily Ratajkowski volt férjét, Sebastian Bear-McClardot szexuális visszaélésekkel és tinilányokkal való helytelen viselkedéssel vádolják.

hirdetés
Emily Ratajkowski exét szexuális zaklatással vádolják
Fotó: Instagram / pagesix

Egy fiatal, most 24 éves nő azt állította, hogy Sebastian Bear-McClard, filmproducer már 17 éves korában megkereste őt az Instagramon keresztül. Ezután állítólag egy New York-i loftban találkoztak, és a találkozó eredményeként egy kisebb szerepet kapott a Jólét című filmjében.

Az ismeretlen nő elmondta, hogy amikor megérkezett a forgatásra, arra számított, hogy a film sztárjával, Robert Pattinsonnal forgat, ehelyett azonban egy "nemrég a börtönből szabadult színésszel" vett fel egy meztelen jelenetet. A Variety által megszerzett nyilatkozatában az akkori tizenéves "teljesen megdöbbent" és "rettegett".

A szorongásom csak fokozódott, amikor a semmiből [egy színész] a fülembe súgta, hogy »bedughatja-e«, amíg a kamerák forognak. Azt mondtam, hogy »nem«

- állította.

Nem sokkal az incidens után a fiatal nő állítólag szexuális kapcsolatba kezdett Bear-McClarddal, konszenzusos kapcsolatot folytattak. New York államban a beleegyezési korhatár 17 év. 

Az első nő beszámolóján kívül egy másik meg nem nevezett személy azt állította, hogy 18 éves korában találkozott a New York-i filmkészítővel, aki állítólag "karrierígéretekkel" kereste meg. 

Sebastian és én csókolózni kezdtünk. A dolgok gyorsan történtek, majd anélkül, hogy a beleegyezésemet kérte volna, Sebastian óvszer használata nélkül belém hatolt

- mondta.

Állítólag Bear-McClard retardáltnak, zsidónak nevezte őt, és követte őt egy alkalmazáson keresztül a telefonján. Azt is állította, hogy egyszer egy 15 éves lánynak üzengetett, és amikor szembesítette vele, nem is tagadta.

Elégedettnek tűnt, és nevetett a megjegyzésemen. Nem tagadta a vádjaimat.

A második nő kapcsolata Bear-McClarddal akkor történt, amikor a férfi már Emily Ratajkowski férje volt. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek