Starity

Lisa Marie Presley ópiátokat fogyasztott és drasztikusan lefogyott a halála előtt

2023. február 01. 08:08   |   Szerző: Four

A híresség a halála előtt nagy valószínűséggel drogproblémákkal küzdött.

hirdetés
Lisa Marie Presley ópiátokat fogyasztott és drasztikusan lefogyott a halála előtt
Fotó: lisampresley/Instagram

Lisa Marie Presley halálának okát eddig még nem tudták megállapítani a szakértők, ám a TMZ szerint ópiátokat fogyasztott és extrémen lefogyott, mert nagyon jó formában akart mutatkozni a vörös szőnyeges eseményeken. 

A híresség az utóbbi időben az édesapja életéről szóló filmet promótálta édesanyjával és az Elvist alakító Austin Butlerrel - ám a Golden Globe-díjátadó után pár nappal elhunyt, így azt már nem érhette meg, hogy Butlert Oscar-díjra jelölték az alakítása miatt.

Lisa Marie állítólag két hónappal a Golden Globe-díjátadó előtt plasztikai műtéten esett át, és csaknem 20 kilót fogyott. A Page Six szerint dollármilliós adósságai voltak, mert az édesapja által megszerzett öröksége az évek során igencsak megcsappant.

Ráadásul édesanyja, Priscilla nemrég megtámadta Lisa Marie végrendeletének azt a záradékát, mely szerint a híresség eltávolította őt az örökösök közül, és csakis a lányaira hagyta a vagyonát.

A Page Six forrása szerint Priscillát egyedül a pénz érdekli:

Ez szimplán a pénzről szól. Lisa Marie nem tartotta a kapcsolatot sem Priscillával, sem Michael Lockwooddal, sem a féltestvérével.

- jelentette ki az illető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek