Starity

Elon Musk retteg Amber Heardtől?

2022. augusztus 26. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Elon Musk állítólag attól féltette a későbbi randipartnerét, hogy Amber Heard megöli.

hirdetés
Elon Musk retteg Amber Heardtől?
Fotó: hu.depositphotos.com

Elon Musk és Amber Heard azután kezdtek randevúzni, miután a színésznő beadta a válókeresetet Johnny Deppel szemben (bár egyes állítások szerint már a házasságuk alatt is viszonyuk volt). A milliárdos segített kifizetni Heardnek a beígért jótékonysági felajánlás egy részét, és egyes források szerint a jogi csapatát is fizette.

Jessica Reed Kraus, egy internetes influencer, aki House Inhabit néven szerepel a Substack online platformon, néhány bennfentes információt derített ki Amber Heardről. Azt állítja, hogy több emberrel beszélt, akik korábban buliztak a sztárral, és részletesen beszámoltak a vele kapcsolatos tapasztalataikról. Az egyikük Elon Musk randipartnere, akit csak Giaként emleget.

Gia elárulta, hogyan fenyegette meg Amber Heard, hogy elvágja a torkát, miután megtudta, hogy a Tesla vezérrel randizik, valamint elmesélte Musk reakcióját.

Elon tudja, hogy Amber Heard >>őrült<<, és egyszer félrehúzott és azt mondta, hogy >>maradjak távol Ambertől, mert attól fél, hogy meg akar ölni<<

– állította Gia.

Majd hozzátette:

Úgy tűnt, őszintén fél. Azt hiszem, tudta, hogy elég őrült ahhoz, hogy megtegye. És azt is, hogy ő lesz az, aki takarít, ha történik valami.

Hogy az információ mennyire hiteles, nem tudni, de az biztos, hogy Heard megítélése nem túl jó a bírósági tárgyalás után, és sokan nézik ki ezt a fajta viselkedést a színésznőből a reakciók alapján.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek