Starity

Újra együtt! Julia Roberts és George Clooney főszereplésével a Beugró a Paradicsomba - előzetes!

2022. június 30. 15:03   |   Szerző: Glamster

Újra egy filmben Julia Roberts és George Clooney, itt a Beugró a Paradicsomba.

hirdetés

A filmet Ausztráliában forgatták, de a gyártás nem volt problémamentes. Mindössze két forgatási hét volt hátra, amikor a produkció januárban leállt a stábban rohamosan terjedő koronavírusjárvány miatt. Csaknem három hónap szünet után végül elkészült a film, amit október 20-ától láthatunk a magyar mozikban is - írja a filmtekercs.

Julia Roberts és George Clooney férj és feleségből lett örök ellenségeket alakítanak a Beugró a Paradicsomba című filmben.

A párosnak szövetkeznie kell, hogy megakadályozzák lányuk (Kaitlyn Dever) elhamarkodott esküvőjét Balin. A hirtelen jött házasodásban saját hibájukat vélik viszont látni, amire mindketten fanyalogva gondolnak vissza. Ahogy az lenni szokott a hasonló romkomokban, a csíny kiderül, és Robertsnek és Clooney-nak már nem csak egymással, de lányuk haragjával is meg kell küzdeniük. Kár lenne bízni benne, hogy a Beugró a Paradicsomba összetett fordulatai miatt lesz izgalmas (a forgatókönyvet egyébként Parker írta Daniel Pipskivel).

Az előzetesből is látszik, hogy a hangsúly a két főhős dinamikáján lesz, ami az eddig látottak alapján maradéktalanul megvan.

A két színész nem először dolgozik együtt: az Ocean’s Eleven és az Ocean’s Twelve filmek után 2016-ban a Pénzes cápában is egymás oldalán játszottak. Julia Roberts ráadásul Clooney rendezőként jegyzett első filmjében, az Egy veszedelmes elme vallomásaiban is szerepelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek