Starity

Cody Simpson visszatért az úszáshoz, indulni akar a következő olimpián

2020. december 14. 16:04   |   Szerző: Four

A zenész elárulta, új fordulatot vett az élete, és végre kipróbálhatja magát ebben is.

hirdetés

Cody Simpsonnak van mivel lekötnie a Miley Cyrusszal történt szakítása után felgyülemlett energiáit: a zenész hosszú posztban írt arról, hogy visszatért régi szerelméhez, és elkezdett úszóedzésekre járni. Sőt, annyira sikeresnek bizonyult a felkészülés, hogy akár indulhat a következő olimpián is:

Most kvalifikáltam magam az első olimpiai válogatómra. Szerettem volna megosztani veletek ezt a mérföldkövet, és titeket is megismertetni azzal az utazással, amelyet eddig sportolóként viszonylag titokban tartottam.

- írta Simpson, majd posztjában hozzátette, 13 évesen ausztrál bajnok volt, de megszakította sportolói karrierjét, mert "visszautasíthatatlan" lehetőséget kapott a zenélésre. 

Most, majdnem 10 évvel később megint itt vagyok. Éveken keresztül éreztem az égető vágyat, hogy visszatérjek az úszáshoz, azzal az elképzeléssel, hogy 2020 lesz az, amikor újra elkezdek edzeni. 5 hónappal azután, hogy megint a vízben vagyok, a hihetetlen edzőm segítségével elértem, hogy nyerjek, és biztosítsak magamnak egy helyet a 2021-es ausztrál olimpiai úszóválogatóra. (...) Nagyon várom, hogy merre visz engem a hosszú út, amely előttem áll!

- lelkendezett.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek