Starity

Klippremier: BTS – Fake Love (Extended Version)

2018. június 02. 11:11   |   Szerző: pporakoo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hete jelentették meg harmadik koreai stúdióalbumukat, mellette a Fake Love videoklippel. Most pedig megjelent az utóbbinak egy bővített változata is.

hirdetés

Már két hete, hogy megjelent a dél-koreai popcsapat, a BTS harmadik koreai stúdióalbuma, amely azóta több rekordot is megdöntött. A Love Yourself 轉 'Tear' megjelenése első hetében több mint egymillió példányban fogyott, és előrendelésben is másfél millió példányban kelt el, ezzel a banda a saját korábbi rekordjait is megdöntötte. Továbbá az aznap megjelent videoklipjével is rekordott döntött az együttes: az első 24 órában több mint 35 millióan tekintették meg a videómegosztón. Jelenleg több mint 125 millió megtekintéssel rendelkezik a zenei kisfilm.

A rajongók meglepetésére a tegnapi nap folyamán megjelentették legújabb klipjüket, amely a Fake Love egy bővített, hosszabb változata. A kisfilmben fellelhetőek olyan elemek, amiket az előzőből kihagytak, de ez még nem minden! Már az elején is kihallatszik, hogy teljesen új hangzást kapott az eredetihez képest. Így nem csak új jeleneteket kaptunk, hanem egy remix számot is. Ha pontos akarok lenni, akkor egy rock remixet. A rajongókat azonban a kisfilm vége gondolkodtatta el igazán: a drámai befejezés egy újabb szintet adott a videó történetéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek