Starity

Cole Sprouse megvédte a Kim Possible szereplőgárdáját: „Nőjetek fel!”

2018. április 30. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan nem voltak megelégedve a választással, és durva megjegyzésekkel illették a fiatal színésznőt.

hirdetés

Mint mi is megírtuk, a Disney bejelentette a Kim Possible élőszereplős változatának két főszereplőjét, magát Kim Possible-t, és legjobb barátját, Ront. A választással azonban sokan nem voltak megelégedve, és rengetegen durva, ízléstelen megjegyzésekkel illették a fiatal színészeket.

 

Sadie Stanley (@sadieastanley) által megosztott bejegyzés,

 

Sean Giambrone (@seangiambrone) által megosztott bejegyzés,

Páran odáig is elmentek, hogy amellett kampányoljanak, hogy a Disney lefújja a forgatást és eltörölje a filmet véglegesen. Ezen tweetek Cole Sprouse-hoz is eljutottak, aki egykor jómaga is a Disney egyik üdvöskéje volt. A színész bemutatta most, hogy aranyból van a szíve, s megvédte a két kölyköt a poszt alatt:

„Sok felnőtt irányítja az utálatát a két gyermek felé, mert a rajzfilmfigurájuk már nem ugyanúgy néz ki. Srácok, nőjetek fel és vegyétek észre, hogy gyerekekről beszéltek, akik valószínűleg örültek, hogy megkapták a munkát. Gyerekek, akik valamilyen módon, talán hallanak titeket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek