Starity

Betekintő érkezett A visszatérők ötödik évadához

2018. március 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig pár órával ezelőtt tették közzé A visszatérők (The 100) ötödik szezonjának első betekintőjét, melyet a sorozat rajongói nagy izgalommal vártak.

hirdetés

Hosszú idő telt el azóta, hogy a sorozat negyedik évada elstartolt a The CW csatornáján. Az utolsó epizódot május 24-én mutatták be, melynek lezárása rengeteg kérdést vetett fel a sorozat nézőiben. Az elmúlt hetekben a Twitteren kecsegtető képeket osztottak meg a legújabb szezonból, mely a rajongókat arra engedte következtetni, hogy az előzetes is nemsokára napvilágot lát. A videó megosztására egészen március 14-éig kellett várniuk.

Aki figyelemmel követi A visszatérők (The 100) eseményeit, tudhatja, hogy Clarke az évek során igazán közel került egy kislányhoz a Földön és együtt éltek a bolygó zöld részén, míg a többiek egy bunkerben és az űrben próbálták átvészelni a Praimfaya által okozott pusztításokat. A folytatásban egy titokzatos börtönhajó tűnik fel, melynek lakói a későbbiekben meg akarják hódítani az egész völgyet. Az előzetesben láthatjuk, amint a sokáig különélő emberek újra közel kerülnek egymáshoz, hogy ismét felvehessék a harcot az ellenséggel szemben. A történet pedig természetesen a bunkerben és az űrben töltött emberek kihívásokkal teli élete mellett sem megy el, amit a videóban több képkocka is bizonyít.

A sorozat ötödik évada április 24-én, kedden érkezik a The CW csatornájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek