Starity

Karácsonykor veszítette el öthetes magzatát Tiffany Thornton

2017. december 27. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves színész-énekesnő számára keserédesen telt az ünnep – elveszítette a szíve alatt növekvő magzatot, akit egyébként nagyon várt.

hirdetés

Jelen pillanatban a kanapén pihenek egy puha takaróval, és iszok egy kis kávét a karácsonyfa alatt. Az elmúlt néhány nap nagyon kemény volt számomra, de igyekszem összeszedni magam a srácaim kedvéért. Ma jönnek haza a nagyszülőktől. Az ünnepek nehezen telnek, ha elveszítettél valakit, különösen akkor, ha épp az ünnepek körül ért a veszteség. De az igazság az, hogy ők mégsem vesztek el igazán. Megtalálták magukat a mindenható lába nyomában. Micsoda vidám hely lehet! A sógornőm, @susannacapaci fogalmazta ezt meg tegnap a legjobban: Nem tudsz mit tenni. Gondolj Chrisre [Chris Carney, Tiffany 2015-ben elhunyt előző férje – a szerk.], ahogy látja ezt a drága kisbabát, és most már a magáénak tudhat belőled egy darabot. Milyen boldog lehet! Imádkozzunk békéért! Szeretlek!. Szóval ma este ezt teszem: elképzelem őket együtt a Mennyekben, ahogy együtt ünnepelnek Jézussal, miközben mi, itt lent őt ünnepeljük

– írta az Instagramon Tiffany Thornton.

 

Tiffany Thornton (@tiffthornton) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek