Starity

Hilary Duff kisfia az iskolában tudta meg, hogy édesanyja híres

2017. június 21. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lizzie McGuire 29 éves sztárja elmesélte, hogyan került sor az első nagy megbeszélésre a fiával azt illetően, ki is ő.

hirdetés

Lucáért mentem a suliba, majd amikor hazaértünk, közölte velem, hogy Tudom. Tudom a nevedet.. Mondtam neki, hogy tudom, mire ő így reagált: Nem, nem. A te neved Hilary Duff. Rögtön rávágtam, hogy Most elkaptál!. Nem tudtam, hogyan reagáljak erre, így csak azt mondtam, hogy Igen, így hívnak, de láttam a szemében a huncutságot, ami arra utalt, hogy valaki elmondott neki olyasmit, amit én még nem, és erre nem álltam készen

– elevenítette fel Hilary, majd bevallotta: már korábban is lebukhatott volna, ugyanis Luca látta őt egy magazin címlapján, de akkor még nem tudatosult Lucában, hogy ott nem minden édesanya számára van hely.

Hilary egyébként tízéves korában kezdte karrierjét, és bár a média kereszttüzében élte az egész életét, mégsem tette őt tönkre a siker és a hírnév. Sőt! Mostanáig számtalan sikerfilmben szerepelt és zenei karrierjére sem lehet panasz. Életét 2010-ben kötötte össze Mike Comrie-val – a vele való kapcsolatából született a fia –, ám 2014-ben elváltak útjaik egymástól. Válásukat tavaly februárban mondta ki a bíróság, de továbbra is barátságban és a legnagyobb szeretetben nevelik közös csemetéjüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek