Starity

Egy év kihagyás után visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károly

2017. május 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két évvel ezelőtti motorbalesetéből lassan épül fel a színész, de úgy tűnik, rövidesen ismét munkába állhat.

hirdetés
Egy év kihagyás után visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károly

Rékasi Károly 2015 júniusában szenvedett balesetet, aminek következtében többször is meg kellett műteni. Amikor végre jobban érezte magát, visszatért a munkához is, ám nem sokkal később kiderült: ismét kés alá kell feküdnie rosszul gyógyuló sérülése miatt. Azóta egy év telt el, a színész számtalan beavatkozás és rehabilitáció után most végre úgy érzi, tényleg jobban van és tettre kész.

A József Attila Színházban már előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a jövőmmel kapcsolatban. A Barátok közt esetében már jeleztem a hadrafoghatóságomat, de még nem kaptam egyértelmű visszajelzést. Elmondtam nekik, hogy újra tudok dolgozni, a többi viszont már csak rajtuk múlik, tőlük függ, hogy mikor térhetek vissza

– nyilatkozta a Borsnak Rékasi.

Rozgonyi Ádám, a Barátok közt producere elmondása szerint ahogy a múltban, úgy a jövőben is számítanak Bartha Zsolt karakterére, aki a történet szerint jelenleg Mexikóban időzik. A karakter a történetbe való visszaírása jelenleg is folyamatban van, arról azonban nem áll rendelkezésre információ, hogy pontosan mikor számíthatunk a képernyőre való visszatérésére.

A történet szerint Zsolt jelenleg Mexikóban van I Fotó: RTL Klub

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek