Starity

Sarah Paulson is becsekkolt az Amerikai Horror Story Hoteljébe

2015. április 14. 12:12   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy az Amerikai Horror Story eddig mindegyik évadában feltűnt Sarah Paulson az ötödik évadban is csatlakozik a stábhoz.

hirdetés
Sarah Paulson is becsekkolt az Amerikai Horror Story Hoteljébe

Ryan Murphy, az Amerikai Horror Story rendezője és egyben írója jelentette be április 13-án a Twitteren, hogy Sarah Paulson nem csupán szerepet kapott a sorozat következő évadában is, hanem minden eddiginél gonoszabb karakterként jelenik majd meg.

Sarah eddig a sorozat mindegyik évadában jelen volt – az elsőben igaz, csak egy kisebb szerepet kapott, de az utána következőkben már jelentősebb szerepei voltak. A hír, hogy mégis visszatér a következő évadba, azért is okozott a széria rajongóinak meglepetést, mivel Ryan Murphy másik, újonnan induló sorozatában, az American Crime Storyban is főszerepet kapott.

A legfontosabb mindig is az Amerikai Horror Story lesz számomra, ameddig Ryannek dolgozom. Még soha nem voltam úgy egy rendezővel, producerrel vagy bárkivel, hogy olyat kelljen eljátszanom, amiről még én magam sem hittem, hogy meg tudom csinálni. Nem is tudom, miért akarnék akárhova máshova menni, amikor a legjobb ajánlatot kapom az egész városban. Nagyon, de nagyon benne szeretnék lenni az ötödik évadban – nyilatkozta decemberben a színésznő a Hollywood Reporternek.

Az ötödik évad Lady Gaga, Kathy Bates, Matt Bomer, Chloë Sevigny, Wes Bentley és Cheyenne Jackson szereplésével kerül majd képernyőre, és ez lesz az első olyan évad, amelyben nem tűnik fel Jessica Lange, aki március 15-én jelentette be távozását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek