Starity

Német sorozatban vendégeskedik a Backstreet Boys

2013. augusztus 16. 18:06   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája a Gute Zeiten, schlechte Zeiten című sorozatban lép színpadra.

hirdetés
Német sorozatban vendégeskedik a Backstreet Boys

A Gute Zeiten schlechte Zeiten Németország legrégebbi, s egyben legsikeresebb szappanoperája. Évről évre egyre jobb nézettségi adatokat produkál, jelenleg közel négymillió ember napi rendszerességgel követi figyelemmel a főszereplők életét. Népszerűsége nem véletlen, a készítők igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a sorozatból. Tavaly egy igen nagyszabású ötlettel álltak elő: a szériában megrendeztek egy komplett zenei fesztivált, ahol Olly Murs is színpadra lépett. A Mauer Flower nagy sikert aratott, ennek köszönhetően idén is megszervezésre kerül.

A fellépők között Németország legsikeresebb előadóival találkozhatunk: Christina Stürmer, Revolverheld, Gentleman és a Gleis 8. De a lista itt még nem ér véget. A sztárvendégek között minden idők egyik legsikeresebb fiúbandája, a Backstreet Boys is helyet kapott. A srácok millió hölgy szívét megdobogtatják, s mint kiderült, a GZSZ színésznői között is akadt egy igazán nagy rajongójuk.

Sila Sahin – aki a sorozatban Ayla Höfert alakítja – alig akarta elhinni, hogy találkozhat kedvenceivel. Abban a pillanatban, mikor észrevette a fiúkat, szégyenlős tinilánnyá változott; nem mert odamenni hozzájuk, kollégái viszont gyorsan a segítségére siettek és odavezették.

„Rengeteg poszterem volt róluk a szobámban, minden lemezüket megszereztem. Most itt vannak, és itt állhatok velük a Mauerwekben. Ez egyszerűen leírhatatlan, annyira izgulok!” – nyilatozta a színésznő, akit a fiúk egy berlini koncertjükre is meghívtak. A GZSZ forgatása során, a srácokkal egy rövid interjút is készítettek, melyben arról meséltek, már nem teljesen ugyanolyanok, mint régen.

„Esténként nem járunk el klubokba. Szívesebben megyünk el vacsorázni, vagy visszamegyünk a szobánkba és 9-kor már alszunk. Korábban nem ezt tettük."

Bár sok dolog megváltozott, a Backstreet Boys hírnevén nem esett csorba; ugyanolyan sikeresek, mint évekkel ezelőtt, legújabb nagylemezüket – mely ez év júliusában jelent meg – a rajongók kitörő örömmel fogadták. Az Isabell Horn karaktere által megszervezett zenei fesztivál szeptemberben kerül bemutatásra a Gute Zeiten, schlechte Zeiten című sorozatban, ahol a Backstreet Boys vadonatúj dalát, az In a World Like Thist adja majd elő.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek