Starity

Jenifer Bartoli másolja Alizée-t?

2013. május 01. 13:01   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felröppent a gyanú, miszerint Alizée egykori jó barátnője, a szintén korzikai származású Jenifer Bartoli kolléganőjétől csen ihletet új lemeze promótálásához.

hirdetés
Jenifer Bartoli másolja Alizée-t?

A két korzikai származású énekesnő, Alizée és Jenifer mindig is jó barátnők voltak. 2004-ben együtt énekelték el a For me, formidable című dalt a Bon anniversaire Charles műsorban, és attól volt hangos a sajtó, milyen jó viszonyt ápol egymással a két énekesnő.

Manapság azonban már nem mutatkoznak annyit együtt, sőt, néhány rajongó szerint Jenifer irigyli Alizée sikerét. Ugyanis felröppent a hír, miszerint Jenifer másolja Alizée legutóbbi albumának promóciós képeit! Néhány rajongó készített egy montázst, összehasonlításképp a képekből.

Sokan úgy gondolják, Jenifer Alizée-től lopott egy kis ihletet új albuma elkészítéséhez, ugyanis az ő Ma déclaration című lemezát is France Gall ihlette, valamint az új fotók is hasonlítanak Alizée képeire, még a színeket tekintve is.

Eddig azonban sem Alizée, sem a kiadója nem nyilatkozott az ügyről. Könnyen lehet, csak néhány rajongó túlozta el az ügyet, mivel senki sem érti, Jenifernek mi oka lenne arra, hogy ilyet tegyen, ha egykor olyan jó barátnők voltak. Jenifer védelmére szolgáljon, hogyha van is alapja a másolás-teóriának, arról nagyrészt a kiadója és a karrierjét egyengető egyéb személyek tehetnek, semmint ő, habár senkit sem kényszeríthetnek mindenre a siker érdekében. Vagy mégis?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek