Starity

Paris Hilton egy maláj milliárdossal randizik

2010. augusztus 07. 20:08   |   Szerző: kriszteeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Az agyára ment a sok bulizás...” — mondhatnánk a fényképekre nézve, hisz senki sem gondolta volna, hogy egyszer a férfifalóként ismert Paris egy nem éppen előnyös külsejű férfival szűri majd össze a levet.

hirdetés
Paris Hilton egy maláj milliárdossal randizik

A Hilton szállodalánc örökösnője St. Tropezban eltöltött nyaralása során ismerkedett össze Taek Jho Low maláj milliárdossal. A férfi maga is meglepődött, amikor Paris érdeklődést mutatott iránta. Hogy mivel is érte el ezt a hatást? A nívós Byblos bárban a világ legdrágább, közel 1 millió dollár értékű pezsgőjét remdelte neki, amivel természetesen azonnal elnyerte a hölgy szívét.

Bár a milliárdos playboy egyáltalán nem Paris ideálja — gondoljunk csak Nick Carterre, Stavros Niarchosra, Benji Maddenre, valamint Christiano Ronaldóra — mégis gyorsan az ujja köré csavarta. A szemtanúk szerint az első csók már az este elcsattant, majd a pár hajnalban egymást átölelve távozott.

Ám a barátok szerint Paris egyáltalán nem Taekbe, sokkal inkább a pénzébe lett szerelmes. „A Szépség és a Szörnyeteg mese csak egy mítosz, a válóságban kell valami, ami egy vonzó nőt egy ilyen férfihoz köt.” — mondják Hilton ismerősei. 

Az örökösnő azonban megcáfolta a híreket, miszerint csak pénzéhsége hajtja, szerelemről itt szó sincs. Állítja, hogy most az egyszer igazán boldog, és reméli, hogy kapcsolata hosszúéletű lesz. „A szépfiúkban mindig csalódnom kellett. Ezegyszer biztos vagyok benne, hogy jól választottam. Taek belső értékeit nézem, és hiszem, hogy nem fogom megbánni.”

A szerelem vak, na de ennyire! Paris vajon tényleg csak a pénzre hajt, vagy megváltozott ízlésével egy komoly kapcsolatnak nézhet elébe?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek