Starity

Lady Gaga Liz Hurley-t koppintotta

2012. október 04. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liz Hurley annak idején nagy feltűnést keltett ebben a Versace-ruhában – Gaga azonban feltűnően átlagosan festett benne.

hirdetés
Lady Gaga Liz Hurley-t koppintotta

18 évvel ezelőtt Liz Hurley tette híressé ezt a biztosítótűkkel díszített Versace-ruhát, amikor egykori barátja, Hugh Grant oldalán megjelent benne a Négy esküvő és egy temetés című film premierjén. Akkoriban jókora feltűnést keltett, nem kevés merészség kellett a viseléséhez, hiszen meglehetősen sokat felfedett a testéből, ám tökéletesen illett Liz pompás idomaihoz.

Lady Gaga azonban megdöbbentően hétköznapian festett, amikor tegnapelőtt este Milánóban megmutatta magát benne. Éppen a Hotel Principe di Savoiaiba tartott, ahol megszállt, és integetett a rajongóinak, miközben elvonult előttük az ikonikus ruhában. Sokak szerint hiába nézett ki csinosan, mégis tönkretette az annak idején Liz által keltett extravagáns hatást, és úgy állt rajta, mint egy hétköznapi viselet.

Ez vajon ugyanaz a Lady Gaga, aki a híres, nagy botrányt kavaró húsruhában jelent meg az MTV Video Music Awardson? Vagy egy maréknyi hófehér csipkében a Brit Awards-díj-átadón? Valószínűleg nem, de talán ez a közelgő változás egyik jele – ezúttal a decens, egyszerű stílus felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek