Starity

Marc Anthony adományokat gyűjt

2012. augusztus 24. 13:01   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár egy árvaház felújítását tűzte ki célul, alapítványán keresztül ehhez keres támogatókat.

hirdetés
Marc Anthony adományokat gyűjt

Marc Anthony napjaink egyik legbefolyásosabb latin művésze az Egyesült Államokban. Nemcsak ismert énekes, színész, producer és üzletember, de az utóbbi időben sokat hallani róla, mint Barack Obama elnök elkötelezett támogatójáról az elnökválasztási kampányban.

Hírnevét most igyekszik arra is felhasználni, hogy az év elején Henry Cardenas producerrel együtt létrehozott jótékonysági szervezetük, a Maestro Cares Foundation ügyét előbbre vigye. Ez az alapítvány a szűkös anyagi körülmények között élő latin gyerekeket segíti, célja, hogy javítson életkörülményeiken.

Első projektjük a Niños de Cristo árvaház (Dominikai Köztársaság) felújítása és bővítése, de az elkövetkező öt évben még két másik árvaházat is szeretnének újjáépíteni.

A Maestro Cares Fundation harmadik adománygyűjtő estjét (Miami és New York után) Chicagóban tartották, augusztus 20-án, a Sofitel Hotelben. Anthony nagy nyári koncertkörútja, a „GIGANT3S TOUR” közben is szakított időt arra, hogy részt vegyen a nevezetes eseményen, és a jelenlévőket adakozásra buzdítsa, valamint a sajtó szép számmal megjelent képviselőin keresztül szélesebb összefogásra szólítson fel.

A rendezvény tulajdonképpen egy jótékonysági árverés volt, amelyen különböző sportolók és művészek által dedikált tárgyakra lehetett licitálni. A mezeket, labdákat, plakátokat és egyéb relikviákat kézjegyükkel ellátó hírességek között olyan neveket kell megemlíteni, mint például Lionel Messi, Lance Briggs, Robin Ventura, Alfonso Soriano, Nino Rodrigez, a mexikói Mana zenekar, Marco Antonio Solis, Chayanne és természetesen Marc Anthony.

„Nagyon szomorú látni, hogy vannak gyerekek, akiknek nem jut elég élelmiszer vagy ruha, akiknek nincs lehetőségük a tanulásra, és így nem bontakozhatnak ki megfelelően. Ezek a gyerekek megérdemlik, hogy testüket-lelküket ápoljuk és fejlesszük. Ők jelentik a jövőnket, vigyáznunk kell rájuk. Kiváltságos vagyok, hogy képviselhetem őket, és segíthetek nekik egy jobb jövő elérésében” – nyilatkozta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek