Starity

Monte Carlo után minden a régi kerékvágásban

2010. július 08. 22:10   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a többnyire fiatal sorozatsztárok főszereplésével készült komédia forgatásainak vége, és a készítők megkezdték az utómunkálatokat, a színészek mégsem szaladtak szét egyetlen szó nélkül, barátságok születtek, és újabb közös projektek tűntek fel a horizonton.

hirdetés
Monte Carlo után minden a régi kerékvágásban

Budapest, Párizs és Monaco után az utolsó helyszínen, Monte Carlo-ban zárult az Európában játszódó vígjáték, a Monte Carlo forgatása.

Az utolsó hivatalos nap a mai volt, a színészek már vissza is tértek Amerikába, van, aki pihenni, van aki dolgozni.

A Gossip Girl sztárja, Leighton Meester már a héten Párizsban kezdett neki a sorozat negyedik évadjának forgatásához Blake Lively-val, Ed Westwick-kel és a Harry Potter széria sztárjával, Clémence Poésy-val egyetemben.

Hamarosan csatlakozik hozzá és a GossipG stábjához Monte Carlo-s kollégája, Katie Cassidy, aki a következőképpen tweetelt néhány órája:

http://img815.imageshack.us/img815/5794/kcass.png

"Az utolsó Monte Carlo forgatási nap. Kár! De most 24 órára visszatérek LA-be. Utána irány NY, hogy kavarjam egy kicsit a sz*rt a gossip-világban :)"

Selena Gomez a Facebookján közölte, hogy szomorú, hogy véget ért a munka, de már nagyon örül, hogy mehet haza.

Cory Monteith úton van vissza Vancouver-be, hogy kipihenje magát otthon, mielőtt elkezdődnének a Glee felvételei.

Ami pedig Luke Bracey-t illeti, a fiatal színésznek bár ez élete első nagyobb dobása, de ha hinni lehet a pletykáknak, itt ismerte meg legújabb (és leghíresebb) szerelmét is. Vagy csak úgy tűnt, mintha túlságosan összemelegedtek volna Leightonnal? Mindenesetre már forgatáson kívül is elcsípték a monte carlos párt, kézen fogva sétálva. Hm, majd kiderül... Képekért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek