Starity

Lady Gaga és Taylor Kinney tényleg együtt?

2011. szeptember 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legutóbbi videoklipje forgatása után röppent fel a hír, hogy összejött a színész Taylor Kinney-vel. Most úgy tűnik a pletyka igaznak bizonyult.

hirdetés
Lady Gaga és Taylor Kinney tényleg együtt?

Lady Gaga legutóbbi videoklipjében, a Yoü and I-ban szerepet kapott a Vámpírnaplók sorozatból ismert Taylor Kinney, aki a Lady szeretőjét alakította. Már akkor felröppent a pletyka, hogy a két híresség között több van, mint munkakapcsolat. Senki nem tudta megerősíteni a hírt, mert a pár még nem mutatkozott együtt és az énekesnő előtte arról nyilatkozott, hogy kibékült Luc Carllal. Most mégis úgy tűnik, hogy a vérfarkas oldalán találta meg a boldogságot.

Az anyaszörnyet új párjával, Kinney-vel az Atlanta Braves meccsén kapták lencsevégre, még egy videó is készült róluk. Az eseményen nem úgy viselkedtek, mint akik fülig szerelmesek, bár lehet, hogy nem akarnak többet mutatni magukból a külvilág felé. Az is lehetséges, hogy tényleg nincsenek együtt, és csupán baráti kapcsolat van közöttük. Esetleg csak most kezdtek el hivatalosan is randizni?

Egy dologban azonban mindenképpen egyet érthetünk. Taylor sokkal jobban illik az énekesnőhöz, mint egykori vőlegénye, Luc Carl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek