Starity

Perez Hilton szerelmet vallott Zac Efronnak

2011. augusztus 27. 17:05   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jim Carrey videója után a híres celebblogger is készített egy szerelmes videót, ugyanis hatalmas rajongója a High School Musical sztárjának, Zac Efronnak.

hirdetés
Perez Hilton szerelmet vallott Zac Efronnak

Jim Carrey szerelmes videója, amit Emma Stone-nak szánt, nagyon népszerű lett. Olyannyira, hogy a híres meleg celebblogger, Perez Hilton is készített egy hasonló videót, de ő nem Emmának vallott szerelmet, hanem Zac Efronnak.

„Sziasztok. Ez az üzenet Zac Efronnak szól. Szia, Zac! Úgy gondolom, minden szempontból gyönyörű vagy. Csinos vagy, nagyon csinos. Annyira csinos, hogy megszereztem a naptáradat. A hivatalos Zac Efron-naptárat. És pont mellettem lóg. Továbbá azt is gondolom, hogy gyönyörű a belsőd. És ha fiatalabb lennék, és te meleg, akkor összeházasodnánk California államban, ahol ez legális. És gyönyörű, sovány gyerekeink lennének. És egész nap együtt lennénk, szexelnénk, Madonnát hallgatnánk. De én nem vagyok fiatalabb. Tény, hogy 33 éves vagyok, és egy kicsit tovább tart, míg elérem az orgazmust. De az élet így adta. Ha fiatalabb lennék, minden nap megköszönnéd Istennek, hogy korban összeillünk. Szóval, Zac, remélem sikeres leszel, és jó filmeket választasz. Nem olyan rossz filmeket, amit senki sem fog megnézni. És remélem, sok női nemi szervet fogsz szerezni. Viszlát!”

Majd a végén elénekelte Zacnek az I Will Always Love You című dalt Whitney Houstontól. A videó megosztja az emberek véleményét: valaki szerint vicces, de ugyanakkor hátborzongató, valaki szerint gusztustalan, a Jim Carrey-rajongók szerint pedig felháborító.

Perez Ashley Tisdale-nek üzent annak érdekében, hogy a lány biztosítsa, hogy Zac megnézze a felvételt, de még nincs visszajelzés a fiútól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek