Starity

Indul Lucía Pérez nyári turnéja

2011. július 07. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es Eurovíziós Dalversenyből megismert spanyol énekesnő, Lucía Pérez hivatalos Twitter-oldalán jelentette be nyári spanyolországi turnéjának kezdetét.

hirdetés
Indul Lucía Pérez nyári turnéja

A fiatal galiciai énekesnőt, Lucía Pérezt – akiről bizonyára kevesen tudják, hogy egyetemet végzett ének-zene tanárnő és pedagógus – a 2011-es Eurovíziós Dalverseny döntőjéből ismerhette meg a magyar közönség, ahol Spanyolországot képviselte Que me quiten lo bailao („Azt az élményt nem vehetik el tőlem”) című dalával, s azóta egyre népszerűbb hazájában is.

A 26 éves lánynak eddig öt stúdióalbuma jelent meg, melyeken legtöbb dalát spanyolul énekli, azonban kiadott egy lemezt szülőhelye hivatalos regionális nyelvén, galiciaiul is. Ezenkívül rendszeresen fellép és koncertezik Galiciában és a legnagyobb spanyol városokban.

2011-es nyári turnéját hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, és rajongóinak azt ígérte, hogy a Facebookra képeslapokat fog feltölteni minden egyes fellépéséről.

„Empieza la gira de verano!!! en mi facebook tendréis postales de cada actuación!! Bicosss” ('Kezdődik a nyári körút!!! A facebookomon lesznek majd képeslapjaitok minden fellépésemről!! Puszi') – írta.

Bár az üzenetéből nem derül ki, hogy pontosan mikor kezdődnek a koncertek, valamennyi fellépésének és koncertjének ütemezése megtekinthető az énekesnő hivatalos oldalának Agenda menüpontjában.

Szóval, akit érdekel az igényes akusztikus pop-rock zene, és netán a nyáron Spanyolországba készül, érdemes meghallgatnia, ha teheti!

Lucía Pérez A ver se aprendo (A ver si aprendo) című dalát énekli
galiciai nyelven egy helyi tévéműsorban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek